15 май 2006

Bad idea

Когато ти се случи някой ден да си го помислиш - АЗ МРАЗЯ РАБОТАТА СИ - задължително специалистите психолози и гастроентеролози препоръчват ТОВА:
След работа на път за дома, мини през близката аптека и си купи анален термометър, но задължително на фирмата "Johnson and Johnson" - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!
След това се прибери у дома си и заключи вратата, дръпни щорите и заеми поза Лотос, а ако не си йога - айде нема нужда. Така, вече си се успокоил и концентрирал, разопаковай аналното термометърче и го постави. НЕ, не в дупенцето си, а на нощното шкафче. Сега извади внимателно указанията за ползване от опаковката и започни да ги четеш внимателно и не пропускай дори и ред. Да вече го забеляза нали? На листчето има малък надпис, който гласи: "Every rectal thermo is tested"
Е, сега видя ли, че има и по-гадна работа от твоята!!!
А я сега си помисли, ако работеше за Johnson and Johnson Company, а? Представи си - да стоиш цял ден надупен в някакъв завод и да си тикаш анални термометърчета в дупето, от 08.00 до 17.00, а? Не, това със сигурност не е твоята работа - каквато и да е тя!
Затова, затвори очи и мислено повтори 5 пъти:
- Радвам се, че не работя за качествения контрол на Johnson and Johnson Company!!!

Няма коментари: